Διαταραχές συναισθήματος

Διαταραχές συναισθήματος

τα συναισθήματά μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τις σκέψεις μας.

αγχώδεις διαταραχές, εκρήξεις θυμού, καταθλιπτική διαταραχή, κρίσεις πανικού, φοβίες,αγοραφοβία, κοινωνική φοβία, μοναξιά, θλιψη, αποτυχία, διαχείριση αρνητικών συναισθημάτων,ασκήσεις χαλάρωσης

Εαν θέλουμε να κατανοήσουμε τη διάθεσή μας, χρειάζεται πρώτα να κατανοήσουμε τη σκέψη μας. Το κάθε αρνητικό συναίσθημα που σας δημιουργείται είναι το αποτέλεσμα του διαστρεβλωμένου, αρνητικού τρόπου σκέψης σας. Συνεπώς, αντιλαμβανόμαστε πως η ποιότητα της σκέψης που θα κάνουμε, επηρεάζει στον υπέρτατο βαθμό την ποιότητα του συναισθήματος που θα νιώσουμε. Υπάρχουν τρόποι να διαχειριστούμε το συναίσθημά μας; Ναι, φυσικά και υπάρχουν! Περιγιήσου στα εργαλεία και στις τεχνικές που σου δίδονται στην πλατφόρμα μας και δοκίμασε την τεχνική που ταιριάζει περισσότερο σε εσένα και στη δική σου ψυχοσύνθεση.

Στην παρούσα ιστοσελίδα παρέχονται περαιτέρω πληροφορίες για την ψυχολόγο, το βιογραφικό της και την επαγγελματική της πορεία καθώς και για το αντικείμενο της δουλειάς της.

Σκοπός της επαγγελματικής της σελίδας είναι το να βοηθήσει τον εκάστοτε διαδικτυακό της επισκέπτη να καλύψει τυχόν απορίες του και να τον κατατοπίσει σε θέματα που αφορούν την ψυχολογία, τη συμβουλευτική, την ειδική αγωγή και το ταξίδι της ψυχοθεραπείας. Όταν τη σχεδίαζε, είχε κατά νου ότι δεν απευθύνεται μόνο σε ειδικούς, αλλά και σε ανθρώπους που σκέφτονται να επισκεφθούν κάποιον ψυχολόγο – ψυχοθεραπευτή και βρίσκονται στη διαδικασία επιλογής του ή γενικά σε χρήστες του διαδικτύου που ενδιαφέρονται για θέματα και άρθρα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας. 

Ψυχοθεραπεία

Μέσω της ψυχοθεραπείας και της συμβουλευτικής διαδικασίας ο θεραπευόμενος αναζητά διεξόδους, εναλλακτικές λύσεις

Παιδοψυχολογία

Είναι πιο εύκολο να χτίζουμε γερά ψυχικά παιδιά από το να επισκευάζουμε διαλυμμένους ενήλικες.

Ειδική αγωγή

Η ειδική αγωγή και εκπαίδευση αποτελούσε μέχρι πρόσφατα έναν εξειδικευμένο τομέα του εκπαιδευτικού συστήματος

Καλάθι αγορών