Διακοπή / Επιστροφή Χρημάτων

Από την στιγμή που κάνετε την πληρωμή για μια από τις συνδρομές μας, μπορείτε να ακυρώσετε εντός 24 ωρών με email στο info@mentalhealthtalk.gr

Η πληρωμή της συνδρομή σας γίνεται με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία θα σας ζητηθεί να επιλέξετε έναν από τους υποδεικνυόμενους έγκυρους τρόπους πληρωμής.

Εάν μια πληρωμή δεν διευθετηθεί με επιτυχία, λόγω λήξης ισχύος της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας, είτε λόγω ανεπαρκούς υπολοίπου στο λογαριασμό σας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο και δεν προβείτε έγκαιρα στην αλλαγή του τρόπου πληρωμής ή στην ακύρωση του λογαριασμού σας, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει την πρόσβασή σας στην υπηρεσία, μέχρι να λάβει χώρα έγκυρη πληρωμή.

Όταν ενημερώσετε τον επιλεγμένο τρόπο πληρωμής σας ή ανανεώσετε το χρηματικό διαθέσιμο στον ήδη υπάρχοντα τρόπο πληρωμής, μας παρέχετε ταυτόχρονα την εξουσιοδότηση να συνεχίσουμε να τον χρεώνουμε με το κόστος της συμφωνηθείσας συνδρομής -εφόσον δεν έχετε ακολουθήσει την διαδικασία ακύρωσης συνδρομής και διατηρείτε δικαίωμα πρόσβασης στην υπηρεσία. Αυτό μπορεί να συνεπάγεται αλλαγή στις ημερομηνίες πληρωμής των λογαριασμών σας.

Υπάρχει και δυνατότητα πληρωμής μέσω τραπεζικής κατάθεσης κατόπιν επικοινωνίας στο info@mentalhealthtalk.gr

Καλάθι αγορών